Køb din tørretumbler i vores butik

Mangler du en tørretumbler til at komplimentere din vaskemaskine? Hos Hvidevare-centret i Vejle har vi et stort udvalg af tørretumblere, og vi har sikkert også en tørretumbler til dig.

Der er stor forskel på tørretumblere både i forhold til form, funktion og energi. Vores kunder har forskellig smag, og derfor har vi en tørretumbler til alle. Vi har butik i Vejle, men vi kører også ud til blandt andet Fredericia og Hedensted for at montere. Ønsker du en tørretumbler fra os, leverer vi den, monterer den og sørger for, at din gamle tørretumbler bliver fjernet.

Vi kan rådgive dig til den bedste tørretumbler

En tørretumbler er ikke en nødvendighed, men den er svær at undvære, når man først har haft fornøjelsen af en tørretumbler.   Vi har et højt fagligt niveau med mere end 25 år i branchen, derfor kan vi rådgive dig fuldkomment og ærligt om det bedste valg af tørretumbler til dit hjem. Du kan desuden altid regne med at kunne finde en tørretumbler, som matcher det udvalg, vi har af vaskemaskiner.

opvaskemaskiner gode tilbud

Tørretumbler tilbud fra vores butik

 • Kontakt os 2

  Kontakt os

 • WT34A101DN

  Siemens Aftrækstumbler WT34A101DN

  2.399 DKK inkl. moms
 • AZB 7570

  Whirlpool Kondenstumbler AZB 7570

  2.719 DKK inkl. moms
 • DDLX80110

  Whirlpool Kondenstumbler DDLX 80110

  2.799 DKK inkl. moms

bedst i test

Få en tørretumbler til rette tid

Er du ved at bygge hus eller renovere, samarbejder vi naturligvis med de øvrige håndværkere og installatører på stedet, så din nye tørretumbler bliver monteret på rette tidspunkt. Vi sætter en ære i at yde en god service for alle, når du ligger din ordre hos os.

Spørgsmål?

I Vejle har vi et stort lager, så det er altid muligt at få en omgående levering på den tørretumbler, du bestiller. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til dit køb, er du altid velkommen til at kontakte os enten på telefon, mail eller ved et besøg i butikken. Vi er her for det samme, og vi ønsker kun, at du bliver glad for din tørretumbler.