Køb din opvaskemaskine i vores butik

Har du brug for levering og montering af en opvaskemaskine i Fredericia, Hedensted, Vejle eller omegn? Hvidevare-centret i Vejle har en opvaskemaskine til dig, og vi leverer din opvaskemaskine lige til døren.

Vores store lager i Vejle giver os mulighed for at yde omgående levering, når du skal bruge en opvaskemaskine. Du kan altid forvente en høj kvalitet samt hurtig og effektiv service hos os. Vi udskifter din gamle opvaskemaskine med en ny eller installerer opvaskemaskinen i det splinternye køkken.

Hos Hvidevare-centret i Vejle har vi både privat- og erhvervskunder, så uanset om det er en opvaskemaskine til kantinen i virksomheden, eller det er til hjemmet, vil vi være din foretrukne leverandør.

opvaskemaskiner gode tilbud

Opvaskemaskine tilbud fra vores butik

 • Udsalg smu60m22

  Bosch opvasker SMU60M22SK

  5.519 DKK 3.599 DKK inkl. moms
 • Udsalg GNU

  Grundig opvasker GNU 41824

  5.199 DKK 3.599 DKK inkl. moms
 • Kontakt os 2

  Kontakt os

 • Udsalg adpu701wh

  Whirlpool opvasker ADPU701W

  3.999 DKK 3.199 DKK inkl. moms

opvaskemaskine hvidevare vejle

En trofast opvaskemaskine

Det er vigtigt med en god opvaskemaskine, som kan holde i mange år. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Alle de opvaskemaskiner, vi har på lager, har en lang levetid, holder tæt og vasker indholdet rent hver gang. En opvaskemaskine er ofte uundværlig, og derfor er det vigtigt med en opvaskemaskine, man kan regne med.

Hvis du besøger vores butik i Vejle, vil du blandt andet kunne se vores udvalg af Miele opvaskemaskiner, i vores showroom. Vores medarbejdere giver dig gerne en rundtur og vejleder dig i det bedste valg af opvaskemaskine til dit behov.

Når du har besluttet dig for en opvaskemaskine, monterer vi den for dig, så du slipper for at bruge tid og kræfter på det. Vi gør dig også gerne fri for din gamle opvaskemaskine, så du kan nyde dit nye køb med det samme.