Miele Center

Miele har i samarbejde med en række af deres bedste forhandlere ønsket at gøre noget mere for at imødekomme de kunder, der lægger vægt på overblik, enkelthed, kvalitet og et stort udvalg.

Alt dette finder du i et Miele Center. På en spændende og inspirerende måde kan du se en bred vifte af Mieles produkter til køkkenet. Og det sker inden for nogle rammer, som gør, at medarbejderne i butikken endnu bedre end tidligere kan rådgive dig og demonstrere sammenhænge og muligheder på tværs af de enkelte Miele-produkter.

Miele_Vejle_ElSalg_port

Miele_Vejle_ElSalg_02

Miele_Vejle_ElSalg_01

Miele_Vejle_ElSalg_05

Miele_Vejle_ElSalg_07

En integreret del af hvidevarecentret

I det østjyske smørhul, Vejle, er Hvidevarecentret rammen for byens Miele Center. Butikken er beliggende på Vestre Engvej – tæt på indkøbscentret Bryggen samt i umiddelbar nærhed af byens hovedstrøg.

Miele Centret er en integreret del af den raffinerede hvidevarebutik. Et yderst veluddannet salgspersonale er garant for en god oplevelse i Mieles hvide verden.

Her finder du det righoldige indbygningsprogram med ovne, kogeplader, emhætter, espressomaskiner, mikrobølgeovne, dampovne, køle-/fryseskabe, ligesom vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner, strygeruller samt støvsugere gør oplevelsen komplet.