Køb dit komfur i vores butik

Skal dit nye komfur være i bedste kvalitet og monteret af nogle af landets dygtigste medarbejdere i hvidevarebranchen? Hos Hvidevare-centret i Vejle er vi klar til at levere og montere dit komfur.

Et op komfur der lever op til dine forventninger

Et komfur er et af de vigtigste elementer i et køkken, uanset om det er i det private hjem eller i arbejdspladsens kantine.  Det er et komfur, vi bruger til nogle af dagens vigtigste måltider, derfor skal et komfur altid leve op til forventningerne og fungere optimalt.

opvaskemaskiner gode tilbud

Komfur tilbud fra vores butik

 • CSE87005GW

  Beko komfur CSE87005GW

  2.799 DKK inkl. moms
 • Udsalg ec67122aw

  Gorenje komfur EC67151AW

  4.716 DKK 3.999 DKK inkl. moms
 • Kontakt os 2

  Kontakt os

 • eli13321

  Voss ELI13321HV

  6.399 DKK inkl. moms
 • Udsalg ELK13020

  Voss komfur ELK13020HV

  6.156 DKK 3.999 DKK inkl. moms

komfur_billde

Vi fjerner og monterer dit komfur

Er dit komfur gået i stykker, og har du brug for et nyt? Så kommer vi og fjerner det gamle komfur og monterer et nyt for dig. Vi kører typisk ud til kunder i Vejle, Fredericia og Hedensted, og skal du have udskiftet dit komfur, kører vi også ud til dig. Vi monterer naturligvis også et komfur i et helt nyt køkken, og vi er glade for både store og små ordre. Er du på udkig efter et enkelt komfur eller til en større boligblog, er vi din foretrukne leverandør.

Hos Hvidevare-centret har vi et stort udvalg af komfurer i et stilrent design og moderne funktionalitet. Vi står klar til at servicere, vejlede og rådgive om det rigtige valg af komfur til det enkelte formål.

Kig forbi vores butik

Du er altid meget velkommen til at komme ind og se vores butik i Vejle, som byder på showrooms, der altid følger med tidens tendens med alt, hvad der gælder, komfur, køleskab, fryser, ovne, vaskemaskiner osv. Hvis du har nogle spørgsmål til dit nye komfur, finder vi lynhurtigt et svar til dig. Så du føler dig tryg ved dit køb.