Køb dine kogeplader i vores butik

Hvidevare-centret har butik i Vejle og kører især ud til kunder i Hedensted og Fredericia. Skal du bruge en ny kogeplade, kommer vi gerne og udskifter din nuværende eller monterer den nye kogeplade i det nye køkken. Du kan få din kogeplade som induktion eller keramiske plader

Vi hjælper gerne

Vi har mere end 25 års erfaring i hvidevarebranchen, og det giver garanti for vores faglige kvalifikationer. Når du køber en kogeplade hos os, kan du være sikker på, at det er kompetente medarbejdere, der kommer ud og monterer din kogeplade – hurtigt og effektivt. Desuden er vi glade for at samarbejde med alle lige fra den lille el-installatør til det store ejendomsselskab. Vi løfter gerne en opgave i fællesskab med andre og koordinere praktikken, så din kogeplade bliver sat i køkkenet på det rigtige tidspunkt.

opvaskemaskiner gode tilbud

Kogeplade tilbud fra vores butik

 • HK604200IB

  AEG kogeplade HK604200IB

  3.199 DKK inkl. moms
 • Udsalg PIE651F17E

  Bosch kogeplade PIE651F17

  7.036 DKK 4.399 DKK inkl. moms
 • Udsalg PIP851F17E

  Bosch kogeplade PIP851F17E

  10.236 DKK 7.199 DKK inkl. moms
 • Kontakt os 2

  Kontakt os

 • AKT 8210BA

  Whirlpool kogeplade AKT8210/BA

  1.999 DKK inkl. moms

kogeplader

En kogeplade med god pris og suveræn service

Vi er kendt for at levere produkter til konkurrencedygtige priser, og det gælder naturligvis også prisen for en kogeplade. Uanset hvilket mærke og funktion din kogeplade skal have, står vi inde for pris og kvalitet, og vi går hverken på kompromis med det ene eller det andet.

Vi kan levere omgående

Vores lager er stort og altid opdateret. Det betyder, at vi kan levere din kogeplade uden ventetid. Du får omgående levering på din kogeplade, når du har brug for den. Vi har nemlig forståelse for, at kogepladen er en væsentlig del af køkkenet, og derfor er det ikke et element, man skal vente længe på.

Hvis du besøger vores butik i Vejle, vil vi vise dig udvalget af vores kogeplader og vejlede dig i det rigtige valg. Ved du ikke helt præcist, hvilken kogeplade du er ude efter, lytter vi til dine behov og finder sammen med dig frem til den bedste løsning til dit køkken.