Vi kan montere dine hvidevare

Hvidevare-centret i Vejle kører ud med hvidevaremontering i blandt andet Vejle, Fredericia og Hedensted. Hvidevaremontering er en af vores kernekompetencer, og vi har 25 års erfaring i udførelsen.

Skal du have hjælp til din hvidevaremontering?

Vi rådgiver og udfører monteringen for dig. Uanset om der er tale om hvidevaremontering i køkken eller vaskerum, og vi er hurtige og effektive.

Når du bestiller hvidevaremontering hos os, leverer vi varen omgående og monterer elementet nemt og professionelt. Når elementet er monteret, tager vi det gamle med retur og behandler det under korrekte forhold. Vi spørger dig altid, om du ønsker hvidevaremontering med i din levering, så du har mulighed for at slippe for at gøre arbejdet selv. Vi gør gerne, det vi er bedst til.

opvaskemaskiner gode tilbud

Priser på hvidevaremontering

Levering i emballage v. fortovskant Kr. 200,-
Køle-/fryseskab Kr. 400,-
Tørretumbler Kr. 400,-
Komfur Kr. 600,-
Vaskemaskine Kr. 600,-
Opvaskemaskine Kr. 700,-
Dørvending pr. dør Kr. 200,-
Gamle hvidevare retur til skrot Gratis

Levering og tilslutning til lovlig bestående el-installation.
Priserne indeholder ikke evt. udgifter til ekstra materialer.

hvidevaremontering vejle.

service

Hvidevaremontør Vejle

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, om det er en stor eller lille ordre, yder vi hvidevaremontering. Det er en del af vores service, og vi gør det altid til konkurrencedygtige priser. Vi er nogle af landets bedste, når det handler om at få pris og kvalitet til at gå op i en højere enhed – og vi går ikke på kompromis med nogle af delene. Du får den bedste hvidevaremontering til den bedste pris.

Hvidevaremontering for alle

Hvidevaremontering er et håndværk for sig, og det kræver høj faglig viden for at montere elementet korrekt. Vores medarbejdere gør alt for hele tiden at holde sig opdateret på den nyeste viden og teknologi, og vi har altid det seneste nye værktøj til at klare enhver hvidevaremontering.

Ønsker du at høre mere om mulighederne for hvidevaremontering af Hvidevare-centret? Så kan du altid komme ind i vores butik i Vejle eller kontakte os på telefon og e-mail.