Køb din nye fryser hos Hvidevarecentret

Hos Hvidevare-centret i Vejle kan du finde en fryser, som passer perfekt til din husholdning eller virksomhed. Vi leverer både frysere til privat- og erhvervskunder. Har du akut brug for en ny fryser, er vi din garanti for hurtig levering. Mange af vores kunder kommer fra Fredericia og Hedensted, og vi kommer også gerne ud til dig.

Leveret og monteret

Få din fryser leveret og monteret hurtigt og effektivt. Vi har et stort lager, hvor også vores fryser-udvalg opbevares. Vi er derfor altid klar til at levere omgående. Man kan ikke undvære en fryser i en længere periode, og derfor gør vi alt for at levere din nye fryser så hurtigt som muligt, og når vi har monteret fryseren, tager vi naturligvis den udtjente fryser med tilbage om nødvendigt.

Miele_Vejle_ElSalg_port

Udvalgte frysere

 • Udsalg gsn36cw30

  Bosch Fryseskab GSN36CW30

  6.876 DKK 4.799 DKK inkl. moms
 • Udsalg GFN13824 aaben

  Grundig Fryseskab GFN13824

  6.472 DKK 5.199 DKK inkl. moms
 • Kontakt os 2

  Kontakt os

 • Udsalg WVE26562 NFW

  Whirlpool Fryseskab UW8F2CWBINF

  5.599 DKK 3.999 DKK inkl. moms
 • Udsalg WVA35643 NFW

  Whirlpool Fryseskab WVA35643NFW

  7.199 DKK 5.199 DKK inkl. moms

skabsfryser billig

En fryser af høj kvalitet

En fryser fra os er en langtidsinvestering, og vi er stolte af at kunne levere til konkurrencedygtige priser.. Alle vores mærker er af høj kvalitet og har lang levetid. Blandt mærkerne på vores frysere finder du:

 • Gram,
 • Whirlpool
 • BOSCH

Vi kan leverer alt til dit køkken

Hvidevare-centret har mere end 25 års erfaring i hvidevarebranchen, og derfor er vi garant for at levere alt, hvad et veludstyret køkken har brug for, hvilket blandt andet tæller en fryser, køleskab, ovn og opvaskemaskine. Vores medarbejdere kan deres kram. Vi samarbejder også gerne sammen med både små el-installatører og store ejendomsselskaber. Så uanset i hvilken sammenhæng du har brug for en fryser, sørger vi for, at den bliver installeret.

Spørgsmål?

Vil du vide mere om, hvilken fryser der er det bedste valg for dig? Så kontakt os, eller kom forbi vores butik, hvor vores personale er klar til at rådgive dig.